Back to Question Center
0

Како истраживање кључних речи Амазон може утицати на оптимизацију листе?

1 answers:

Није довољно имати одрживи производ за продају на Амазон. Морате учинити овај производ видљивим вашим потенцијалним купцима. Свака кампања за оптимизацију вина требало би да почне са истраживањем кључних речи производа. Помаже вам да стојите боље од својих конкурената и остварите бољу продају. Све што вам је потребно је да оптимизујете вашу листу помоћу циљаних и великих израза за претрагу - how do i buy opana online. Ако сте недавно успоставили своје пословање, препоручујем вам да користите дуготрајне кључне речи. Употребом њих можете постићи највиши ранг у ужим нишама. Кључне речи служе као конектори из траке за претрагу купца на вашој страници производа. Зато морају бити максимално релевантни. Да бисте добили одговарајуће кључне речи, потребно је провести истраживање тржишне нише и испитати понашање корисника.

Постоје два начина претраживања релевантних кључних речи за оптимизацију Амазон листе - ручно и аутоматизовано. Последњи је најбољи избор за амбициозне онлине трговце који немају пуно слободног времена да га потроше на континуирано истраживање тржишта.

Ако сте срећни да користите један од професионалних истраживачких алата, добићете листу најбољих за ваше пословне кључне речи на основу истраживања о понашању Амазон клијената у кратком року (мање од једног сата). Да бисте пронашли најтраженије кључне речи, морате користити посебне филтере и узети у обзир преференције ваших потенцијалних купаца, као и њихов пол, старост или географску локацију. Штавише, потребно је да анализирате волумен претраживања за сваки циљани израз за претрагу. Проверите које кључне ријечи из добијене листе су трендинг и које не вриједе вашу пажњу. Потребно је провјерити активност сваког израза за претрагу током протеклог мјесеца. Ако желите да креирате рекламну кампању, требало би да проверите и цену по клику за сваку од циљаних кључних речи које желите да рангирате.

У овом чланку ћемо размотрити неке радове система за рангирање Амазон и који алати би требали бити коришћени за повећање рангирања производа на страници Амазон претраживача.

<имг срц = "/ имг / ц275еа584дае656е7165853ц495833460.јпг" стиле = "видтх: 619пк; хеигхт: 412..

Пре него што дођемо до анализе кључних речи истраживачких алата, расправимо о томе како алгоритам за претрагу овог система функционише

Амазон користи разноврсне алгоритме и метрике како би корисницима приказао само оне производе са којима ће вероватније наручити. Они прате све корисничке акције на веб локацији укључујући претходне куповине, жеље, жеље и тако даље. ранг инструмент који се зове А9 служи да корисницима пружи најбољу препоруку на сајту.За сваки Амазон корисник прима своју презентацију СЕРП презентације у зависности од његових потреба и претходног искуства са овом трговачком платформом.Када Амазон добије јасну поруку о потребама и преференцама корисника, он их упућује на производе које ће вероватно наручити. Што мање времена купци морају размислити, већа је шанса да Амазон добије приход. Зато Амазон аутоматски приказује резултате претраге на основу анализе преференци купаца.

Алати за обављање Амазон кључних речи истраживање

  • Алат за кључне речи

Постоје две верзије Амазон кључне речи - бесплатне и плаћене. Оба су корисна за ваше пословање. Међутим, плаћени пружа у просјеку два пута релевантнија кључна ријеч у односу на бесплатну верзију.

Да кажемо неке речи како то функционише. Уносите циљану кључну реч у поље за претрагу кључних речи и одаберите одјељак на коме желите промовирати своје производе (нпр. Аппс и Гамес или Цлотхинг). Затим морате изабрати земљу у којој желите да промовишете своје предмете и на крају језик. Траје неколико минута (до 10) док систем обрађује ваш захтев. После тога, добићете листу предлога кључних речи са стотинама дугачких кључних речи базираних на Амазон рангирању.

December 8, 2017