Back to Question Center
0

Које Амазон кључне речи ранг трацкер можете препоручити за невбиес?

1 answers:

Ако сте свежи на тако конкурентном и искрено говоречем непријатељском тржишту као што је Амазон, ви ћете се суочити са стварним изазовом. Ствар је у томе што уопште није једноставан задатак да успијете са вашим пословима за испоруку. И нема потребе да кажем да почетни продавци заправо имају још мање шансе да преживе на Амазону с њиховим недавно објављеним производима. Слично као у конкуренцији за претрагу на Гоогле-у, успјешно пословање са успјешним испоруком увијек се извлачи из одговарајућег базена изабраног за главне циљне кључне ријечи. Заправо, сам концепт оптимизације претраживача (СЕО) је све о садржају и кључним речима - cores mais conhecidas. Запамтите, садржај је краљ, зар не? Али у погледу покретања пословања са падобраном на Амазон-у, рангирање алатки за тражење кључних речи више није луксуз који само даје одређену предност над вашим противницима на тржишту.

И не само новодневници, већ сваки велики продајни продавац на Амазону користи алатке за рангирање и истраживачки софтвер који ће увек бити ажуриран и наставити корак даље од најближих конкурената . Све треба прецизна и континуирана контрола - почев од правог истраживања кључних речи, оптимизацији понуде производа и контроле цена. Зато је као продавац новинара препоручљиво да наставите са одабиром најадекватније алатке за рангирање Амазон кључних речи, барем за чврсту почетну тачку. Дакле, ево кратке листе најважнијих опција за вас да бисте донели одлуку и коначно поставили листу производа који заиста продају. На срећу постоји пуно једноставних и још увек изводљивих алата који вреди покушати пре било чега другог.

  • Алат за кључне речи Сонар се углавном клади на сложене алгоритме за претраживање и индексирање како би прикупио све сродне податке које су користили прави купци на Амазон-у

    Листа Амазон кључних ријечи Ранкинг Трацкер рјешења препоручена за почетнике . Док неки људи кажу да недостају за неке напредније опције, вишенамјенски перформансе су управо оно што чини Сонару најважнијим избором сваког новог новца, који је недавно скочио у индустрију дроп-схиппинг индустрије по први пут.

  • Алатка за кључне речи је друга најбоља опција за почетак и проналажење правих кључних речи за огласе производа - брзо и једноставно. Штавише - са напредном Про верзијом која је доступна већ већ квалификованим играчима, можете пробати своју основну верзију за кицкстарт, која ће се померити ка свеобухватнијој анализи која вам треба барем ваше основно разумијевање поља.

  • Мерцхант Вордс је апсолутни лидер када се ради о развоју специфичне фразе дугог репа. Једино ограничење је у томе што неки продавачи новинара могу се суочити са проблемом доступности у својој земљи или региону.
  • КеивордИнспецтор ће вам бити добро обликована одлука ако желите да ваши листови производа на Амазону увек остану конкурентни, с обзиром на то да мјесечна накнада од нешто више од 40 долара није сувише велика цена за почетак.
  • Научна платформа продавца је по себи објашњена по имену. Међутим, обратите пажњу да је довољно сложно да узмете пун сат или више за сваку појединачну претрагу кључних речи. Ипак, то је дефинитивно високо перформантно решење да бисте добили детаљно разумевање рангирања кључних речи на Амазон-у. Наравно, осим ако нисте посвећени само брзим и одговорним алатима за рангирање кључних речи.
December 8, 2017