Back to Question Center
0

Семалт представља десет најпопуларнијих алата за скривање страница

1 answers:

Веб скрапинг или веб берба је процес који обухвата прикупљање информација из интернет и претварање у различите формате. У суштини, веб скрапинг се обавља коришћењем неких програма који имитирају људско сурфовање како би сакупили одређене информације из блогова и веб страница. Недавно је развијен низ напредних техника за симулирање претраживања људи који се одвијају када прегледамо веб страницу и прикупљамо жељене податке. Користећи их, лако можемо да обрадимо податке везане за вештачку интелигенцију, разраду ДОМ-а, интеракцију између човјека и рачунара, процеси природног језика и рачунарски вид.

Најбољи веб алати за оштрење икада:

1 - man with crocodile teeth hats. АутоматионАнивхере

Аутоматизација Било где је облик аутоматизације роботског процеса (РПА). Овај алат углавном користи велика предузећа и помаже им да извлаче податке на интернет без проблема.

2. УлПатх

УлПатх олакшава веб програмерима и програмерима да повуку податке са жељене веб странице. Његова јединствена технологија омогућава корисницима да сачувају податке у одређеним форматима.

3. Мозенда

Овај програм нуди сјајне опције за вађење података и помаже у задацима за тестирање на вебу. Извадјене датотеке долазе у формама као што су ЦСВ, Ткт, КСЛС и други.

4. Фминер

Фминер се углавном користи од стране не-програмера и помаже им истовремено извлачење података са више веб страница и блогова.

5..Висуал Веб Риппер

Овај веб програм за скраћење је користан јер извлачи не само текстове већ и слике и видео снимке.

6. ЦлоудСцрапе

Развија фајлове и организује податке у различите категорије. Овај алат је бесплатан и може вам сачувати датотеке у Ткт и КСЛС форматима.

7. Веб Сундев

Лако је користити програм за екстракцију података, а главне карактеристике су брзина и тачност.

8. Еаси Веб Ектрацт

Један је од најбољих и најчешће коришћених алата за скраћење веба који нам олакшавају снимање садржаја са више локација. Организује прикупљене податке и дели их у различите категорије на основу наших захтјева и очекивања.

9. Импорт.ио

Развија и покреће Импорт.ио Цорпоратион. Импорт.ио је један од најбољих и најпознатијих бесплатних веб програма за скраћење на интернету. Савршено је за појединце и предузећа и омогућава корисницима да претворе веб странице у АПИ-ове са само неколико кликова.

10. Ханди Веб Ектрацтор

То је корисно и бесплатно СЕО алат који користе фрееланцери, развијатељи и СЕО компаније широм свијета. Помаже у скривању веб страница и блогова без икаквих проблема, а његове кључне карактеристике су претраживачи, комбајни за кључне ријечи, комбајни за комбајн, коментатори и линкери.

December 8, 2017