Back to Question Center
0

Како постати једна од најбољих страница на Амазон.цом?

1 answers:

Да бисте пласирали најбоље пласиране производе на Амазон, морате знати не само како функционишу фактори рангирања претраживача, већ и шта треба учинити да се високо оцени на овој трговачкој платформи.

Постоји пуно корисних савета на вебу о томе како да повећате положај претраживача на платформама као што су Гоогле и Бинг него да побољшате видљивост ваших производа на Амазон претраживању.

Сматрамо да је тема да се дође до ТОП на Амазон.цом треба детаљно анализирати. Због тога је овај пост намењен савјетима који помажу у подизању свог ранга на Амазон - top tank nano leaking.

Амазон имплементира различите моторе видљивости да би утврдио ранг производа производа, укључујући рангирање претраживања, ТОП 100 продаваца н сваку категорију производа, претходну историју прегледања и тако даље.

С обзиром на све ове сложености, чини се да је компликовано да одреди како се рангирати на Амазон. Међутим, ако изузмете једну рангирну методологију од других, моћи ћете да поштујете своју моћ.

Дакле, како сте пласирали на Амазон и повећали продају? У овом чланку ћете пронаћи свеобухватан одговор на ово питање и још више.

Како постати један од топова на Амазон.цом?

  • Ранг продаје

Најзначајнији ранг фактор на Амазону је ранг продаје производа. Ставке са вишим бројем бројева продаје се налазе на страници Амазон странице ТОП резултата. Најбољи продајни производи имали су невероватну моћ рангирања за бројне претраге. То значи да, уколико се повећава продајна позиција производа, количина упитника за претрагу резултира повећањем продаје.

Ако желите да убрзате процес амазонског оптимизирања листе и добијете више видљивости у резултатима претраге, морате повећати свој ранг продаје што је пре могуће.

Морате започети поступак оптимизације фокусирањем на побољшање конверзије. Можете користити различите врсте оглашавања и промоције да бисте усмерили циљани саобраћај на своје производе. Дугорочно ће вам помоћи да повећате видљивост вашег бренда на Амазон претраживању.

  • Категорија

Да бисте побољшали своју позицију производа на Амазону, требало би да посветите значајну пажњу категоријама највишег нивоа. Да погледамо како то функционише.

Претражите Амазон, можете одредити категорију највишег нивоа или једноставно потражити у свим расположивим одељењима. Ако претражујете у свим одељењима, резултати претраге за ваше питање се враћају за све одељења у којима су наведени релевантни производи. Да би се сузили резултати претраге, неки корисници могу кликнути на резултате под апаратима. Међутим, најпродаванији производ који корисник тражи налази се у општој категорији. Кликом на широке резултате претраживања категорије омогућит ће кориснику да претражује унутар ове категорије умјесто свих одјељења.

Зато ја препоручујем да не користите "Уређаји" као највишу категорију за своје ставке, јер ваши производи могу постати потпуно невидљиви у резултатима претраге. Уместо тога, провести свеобухватно истраживање тржишта и наведите своје производе у врху категорије у којој су наведени најпродаванији конкурентни производи.

December 7, 2017