Back to Question Center
0

Које су најбоље могућности за проналажење Амазон кључних речи?

1 answers:

Ако покренете своје пословање на Амазон, неопходно је провести свеобухватно истраживање кључних речи. Што су циљани појмови за претрагу које сте пронашли, то ће вам бити највише рангирано на Амазон СЕРП-у и више органски саобраћај који ћете привући. Улагање времена за процену најрелевантнијих увјета претраживања у вашој ниши може максимизирати ваш пословни потенцијал и подићи своје позиције производа за најтраженије термине на Амазон. Међутим, није довољно само пронаћи погодне за Ваше услове за претраживање предузећа; Такође вам је потребно стратешко користити. Амазон вам пружа ову прилику.

Постоје најмање три одељка у којима можете унети своје циљане кључне речи - наслов, опис и метке - cheap medication. Сви ови елементи су битни у неком капацитету, али најважнији и потцијењени аспект листинга је наслов производа. Она има најзначајније рангирање за листинг. Ако имате наслов који сте постигли кључним ријечима, моћи ћете рангирати за бројне упите за претрагу. Вероватно сте поменули спискове производа са дугачким и кључним речима пуњене наслове производа на Амазон. По правилу, овакви наслови су боље рангирани на Амазону него кратки и прецизни. Овде можемо приметити велику разлику између Амазон и Гоогле оптимизација аспеката. Док на Гооглеу ваш наслов треба да буде прецизан и наводи вашу веб локацију главну идеју, на Амазону ваш наслов служи да презентира што више информација о вашем производу што је више могуће. Корисници не воле дугачке реченице, али Амазон А9 алгоритам може пронаћи вриједност у њему. Дакле, са насловима богатим кључним речима, ваши производи ће бити индексирани за различите релевантне појмове за претраживање.

Док је неопходан одличан наслов, то је само половина битке. Ако бисте желели да постигнете висок ранг за било који циљани услови претраживања, продају мора бити вођена листом да бисте приказали Амазону да је ваш производни списак веома релевантан за ове услове претраживања. Зато ћемо у овом чланку разговарати о томе како да истраживање кључних речи направите на професионалан начин и учините вашу листу Амазона што ефикаснијим..

Истраживање кључних речи Амазон и оптимизација листинга

Према статистичким подацима, једна трећина свих претрага производа почиње на Амазон трговачкој платформи. То је врло гужва и конкурентна платформа са милионима различитих производа. Због тога није најбоље место за претраживање и откривање нових производа. Амазон претраге очекују тренутне резултате на упиту са листом најрелевантнијих и најпогоднијих производа. Зато је битно да се појавите на врху листе када ваши потенцијални корисници претражују било коју фразу која је повезана са вашим производом.

Неколико основних принципа може вам помоћи да се високо оцијените у резултатима претраживања Амазон-а, укључујући количину и квалитет ваших рецензија, своју историју продаје Амазон-а, број добрих понуда, рејтинг звијезда, корисничка подршка и колико је ваш производ релевантан је на упит. Иако већина ових аспеката захтева време и значајне напоре, оптимизација вашег Амазон листе може бити одмах у вашој контроли.

Како пронаћи кључне речи за оптимизацију Амазон листинга?

Постоје неки квантитативни начини за проналажење тачних кључних ријечи које требате укључити у вашу листу како бисте максимално повећали релевантност за најчешће постављене упитнике за претрагу.

Постоје два начина на који можете провести истраживање кључних речи - ручно и аутоматски. Последња варијанта најчешће се користи у нашим данима, јер штеди доста времена и пружа најтачније резултате на основу свеобухватног истраживања тржишне нише и конкурентске анализе.

Зато вам саветујем да изаберете професионални аутоматизовани софтвер за успешно вођење кампање Амазон оптимизације. Од најефективнијих алата за истраживање кључних речи, могу да набројим следеће - Гоогле планер за кључне речи, Амазон планер за кључне речи и џунгла извиђач.

December 7, 2017