Back to Question Center
0

Моћни програми за вађење веб страница за ваш посао Према Семалт

1 answers:

Било да користите податке за ваше пословање, истраживање или рад, нема ништа лошије од чекања на странице које треба да учитају у Нетсцапе Навигатор или Интернет Екплорер. Приликом сурфовања на интернету, можда ћете се суочити са проблемом споре везе и можда ћете изгубити већину података који су вам потребни. Ако гледате тешку интернет страницу или блог са хиљадама страница, ви бисте морали да кликнете мишем много пута да бисте правилно отворили те странице. Срећом, посебни програми за изрезивање веба олакшавају учитавање омиљених локација без икаквих проблема - foto dersleri daha. Интернет екстрактор је заправо посебан програм који помаже истраживачима, новинарима, студентима, бизнисменима и маркетиншким корисницима практично извлачење података и преглед различитих веб страница великом брзином. Овде су описани неки од најпоузданијих алата.

1. СурфОффлине:

СурфОффлине је један од најбољих и најпознатијих веб екстрактора на интернету. Помоћу овог алата можете да одлучите колико елемената желите да преузмете и нема ограничења на број страница које треба извадити. Такође, за преузимање података вам не треба ФТП на вашој веб локацији. Овај алат је компатибилан са Виндовс, Виста, КСП и другим сличним оперативним системима.

2. Вебсите еКстрацтор:

Један је од најкрупнијих и најпознатијих програма за извлачење веба. Вебсите еКстрацтор је добар и за програмера и не-програмера и чини ваше истраживање на мрежи једноставно и брзо. Можете да преузмете целокупну веб локацију или његове делове помоћу овог моћног алата..Познат је по корисничком интерфејсу и контролном панелу који вам помаже да структурирате и организујете било који податак на бољи начин. Вебсите еКстрацтор је компатибилан са свим верзијама Виндовса и иПхоне уређајима.

3. СитеСуцкер:

Ситесуцкер је углавном Мац програм који помаже преузимање веб странице и доноси промене у вашој интернетској вези. Она може лако копирати жељене странице, слике, стил листе и ПДФ-ове на тврдом диску за употребу ван мреже. Само треба унети УРЛ у интерфејсу СитеСуцкер и аутоматски ће преузети жељене податке. Овај програм захтева Мац ОС Кс 10.11 и може се преузети са сајта СитеСуцкер.

4. Граб-а-Сите:

Граб-а-сајт је један од најмоћнијих и свеобухватнијих алата за извлачење веба . Делује и оффлине и на мрежи и може створити копије веб странице више пута, заједно са својим пратећим датотекама као што су графика, странице, звучне датотеке и видео снимци. Овај алат такође може истовремено да преузме датотеке са различитих локација, штедећи пуно времена и енергије. Компатибилан је са вашим АСП, ПХП, Цолд Фусион и ЈР језицима и може их претворити у статички ХТМЛ. Овај бесплатни програм ради на Виндовс 7, Виста, КСП, Виндовс Ме и Вин98.

5. ВебВхацкер 5:

Најновији претраживач Блуе Скуиррел-а се зове ВебВхацкер 5. Може копирати читаву веб локацију на тврди диск за кориснике ван мреже и служи као обука сајт за учитеље и студенте. Лако се подешава и редовно прати ваше податке за квалитет, организује и ажурира их по вашим захтевима. Штавише, ВебВхацкер може дуплирати структуре директоријума на вашем сајту и компатибилан је са Вистом, КСП и Виндовсом 7.

December 7, 2017