Back to Question Center
0

Семалт пружа корисна питања на Топ 5 Веб скреперима

1 answers:

Често, информације које нам требају постају заробљене на сајту, не може се правилно извући или пузати. Иако се неке веб локације труде да презентују податке у чистим и структурираним форматима, друге не могу да пруже било какав објекат за пузање на вебу или податке за скраћивање података. Зато ћемо морати да приступимо најбољим претраживачима, рударима и стручњацима. Овде смо разговарали о пет најбољих алатки у овом погледу.

1 - bargain cowboy hats. Вебхосе.ио:

Вебхосе.ио нам омогућава да добијемо податке у реалном времену из онлајн ресурса и сајтова. Најбоља улога је у томе што овај програм мења и пописе странице на прикладан начин и представља податке у чистом и добро организованом формату. Такође нам омогућава да скривамо податке на основу њихових кључних речи, фраза, језика и природе. Коначни резултати се могу добити у облику КСМЛ, РСС и ЈСОН датотека. Иако је овај програм бесплатан, можете приступити својој премиум верзији ако желите да користите Вебхосе.ио у комерцијалне сврхе. Плаћени план ће вам омогућити да пошаљете више ХТТП захтева главном серверу, што вам олакшава брисање и пописивање сајтова.

2. Сцрапи:

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Сцрапи је моћан и невероватан скраћење и пузање оквира на интернету. Његова најбоља улога је што овај програм подржава заједница стручњака, са којом можете ступити у контакт за корисне савјете и

3. Оутвит Хуб:

Ако нисте задовољни кодовима, Оутвит

Ако вам се не допадају шифре, Хуб ће вам пружити корисни визуелни интерфејс, што вам олакшава пузање и руковање подацима. Њена хостована верзија је доступна на званичном сајту, а бесплатну верзију можете преузети са било које онлине продавнице. Оутвит Хуб је екстензија Фирефока

4. Оцтопарсе:

Као и Оутвит Хуб, Оцтопарсе је моћан веб скрејпер, цравлер и дата минер. динамичке странице користећи Јавасцрипт, колачиће, преусмеравања и АЈАКС. Овај веб програм ће помоћи да се извуче било која страница или бл ог и ће извући и основне и напредне типове података. Све драгоцене информације које су вам потребне могу се основати у области за складиштење облака у облику Оцтопарсе. Омогућава вам да извучете веб странице за сат времена и добићете најбољи квалитет са Оцтопарсе АПИ-ом. Дозволите ми да вам кажем да овај бесплатни програм подржава само Виндовс и није доступан за било који други оперативни систем.

5. Веб скрепер за Цхроме:

Ако имате Гоогле Цхроме као ваш примарни веб прегледач, требате изабрати Веб скрапер. То је изванредан програм пузања и рударства који вам омогућава да креирате ситемапове за ваше личне блогове и пословне веб странице. Једноставно морате да преузмете, инсталирате и додате овај стругач у Цхроме прегледач и видите како ће извући податке са ваших датих веб локација. Такође можете да увезете ситемап или користите своје предложке како бисте побољшали укупни изглед и перформансе ваше веб локације. Сачуваће ваше извучене податке у ЦСВ датотекама или у својој фасцикли Архива.

December 7, 2017