Back to Question Center
0

Који су најбољи Амазон алати када се ради о оптимизацији и управљању ценама?

1 answers:

Прихваћено је да аутоматизација није кључ успеха сваког успешног продавца не само на Амазону, већ и коначној тајности раста читавог посла е-трговине или било ког другог пројекта испустања. Дакле, у наставку ћу вам показати неке од најбољих Амазон алата који ће вам помоћи у управљању ценама и оптимизацији листе како бисте остали ван оштре конкуренције на тржишту и преузели водећу позицију над најближим конкурентима.

Ево кратке листе онлине доказаних онлине оквира и вероватно најбољих Амазон алата којима се препоручује да прво покушате:

  • Реприцер Екпресс - је један од најбољих Амазон ценовних алата када је у питању освајање више кутија за куповину без икаквих потребних радова и радова - debt debt negotiation settlement. Једноставно речено, ова опција може комбиновати најбоља аутоматизацијска рјешења самих оптимизације цијена и маркетинга с управљањем инвентарима. Слободно подесите своје цене производа на основу једне од следећих стратегија, као што је превазилажење цијена конкурената одређеним трошковима, одговарајуће ценовне ознаке ваших противника, прилагођавање сопствених цена које су веће / ниже од било ког другог на тржишту или игнорисање конкурент нуди из неког разлога.
  • Мерцхант Вордс - препознат је као један од најбољих Амазон кључних речи потребних за оптимизацију листе производа. Мерцхант Вордс је изузетно корисна са својим вредним предлогима за кључне речи прикупљене не само на Амазону већ и на другим популарним популарним е-трговачким платформама као што су Валмарт, Јет итд. Једноставно ставите са Мерцхант Вордс-ом можете да извршите одговарајућу оптимизацију и управљање за сваки одељак ваших производа - из наслова и описа производа, до метка и других података везаних за производ - засноване на најодложнијим налазима које користе топ продавци у вашој ниши.

  • Продавач Енгине Плус - представља комплетан сет који комбинује најбоље перформансе најбољих Амазон менаџерских алата. Ова алатка може да помогне сваком продавцу да развије послове с амбијентом на Амазон кроз следеће области: брзу и једноставну функцију за унос производа, напредне листе и управљање ФБА пошиљкама, једноставну и једноставну аутоматску алатку за ажурирање, информативну и практичну контролну таблу инвентара, добро доступну и поуздану избор листе, штампање поште за етикете и многе друге корисне опције листирања и оптимизације пошиљки.
  • Чистач ријеке - познат је и као одличан алат за оптимизацију пописивања производа на скоро самоуправљен начин. Чистач ријеке није засебан алат или онлине оквир, то је згодан и лако доступан проширење Цхроме претраживача да буде прецизнији. Врхунске карактеристике ове опције укључују предлоге за паметне кључне речи директно од најбољих успешних конкурената тамо, процедура провјере индексације листе производа, брзо рјешење рјешења за дуплицате кључне ријечи и фразе за претраживање дугог репа, брзу схему откривања горе / доле перформансе за све ППЦ кампање, одговарајућу категоризацију и максимални систем за подешавање количине поруџбине за све категорије производа, као и паметно претраживање налога по имену купца, мобилним упозорењима, прегледом листе и многим другим средствима за аутоматизацију да бисте поставили Амазон листе које стварно продати.
December 7, 2017