Back to Question Center
0

Можете ли ми рећи како да набавим повратне линкове за моју нову веб страницу?

1 answers:

Пре него што вам покажем како да набавите повратне линкове за вашу нову веб локацију, почнимо са малим одгојем. Која је стварна вредност квалитетног бацклинк-а за СЕО? Мислим да све док популарност линка користи Гоогле претраживач за рангирање сајтова и блогова, квалитет повратних линкова за СЕО постао је добро тргована роба. Али недавно је главни претраживач на свету присилио све линкере да иду у подземље. Зашто? Једноставно зато што сада купујете везе за побољшање рангирања претраживања на вашој веб страници или блогу, више није признато да је у складу са главним смерницама за вебмастере од стране Гоогле-а.

На тај начин, да вам покажем неке хладне бројеве које сам добио након што сам дошао до нечега у вези са 250 блогова и онлине мрежа које се баве плаћањем зграде. Дакле, пре размишљања о томе како да набавите повратне линкове, препоручујемо вам да размотрите бар следеће - club world casinos no deposit coupon. Ево кратке листе мојих открића:

  • Квалитетне повратне везе са највишим ПагеРанк са ПР1-2 веб сајтова и блогова се обично продају за $ 30 до око 120 долара месечно. На тај начин ћете највероватније имати линкове са бочне траке и ногу. Али ствар је што је Гоогле овакве врсте повратних линија често препознат као дефинитивно манипулативну шему за изградњу везе, па се понекад захтева за озбиљно рангирање.
  • Најчешће пословне индустрије и конкурентне тржишне нише које ПБНс (приватне блогске мреже) продају везама су следеће: Путовање, фитнес, мода, финансије и маркетинг. Највероватније ћете купити враћене линије повратних линкова у вашем садржају. И не постоји прецизна процјена трошкова, као што је цијена, увек зависи од метрика извора линкова.
  • Ево како сам се припремио да купим повратне линкове за моју веб страницу - само погледајте моје укупне укупне вредности примљене од свих тих 250 блогова и тражених мрежних мрежа. Скоро 50 њих се сложило да имају квалитетне повратне везе за продају. 20 инсистирали да немају плаћене повратне везе и да се уопште не баве таквим услугама. И остали су остали без стварног одговора.
  • Најзад, готово половина од тих 50 веб страница и блогова који су потврдили да имају СЕО повратне везе за продају су се сложили да имају стварну ствар са мном.

Па, као што можете видети - питање самог о томе како да добије повратне везе заправо није у питању. Мислим, то није прикладан начин да лако можете купити повратне линкове за вашу нову веб страницу, наравно с обзиром да препознајете све потенцијалне ризике од самог слетања за то. Дакле, ако и даље желите коцкати, ево како набавити повратне линкове на најсигурнији начин. Размислите о следећим схемама пре свега:

  • Блогирање госта - добијање порука или чланака са неким колегама блогера вероватно је најсигурнији начин куповине линкова за нову веб локацију или блог.
  • Спонзорирани коментари - као што је гостовање блоговима, решавање неких спонзорисаних коментара са индустријским или нишним одређеним веб сајтом или власником блогова (админ) такође вам може пружити квалитетну везу за повратак.
  • Рецензија производа - само-објашњавајући, као једини изазов за вас да се сретнете тамо, идентификује одговарајући извор треће стране чисто релевантан за вашу нишу или предметну дискусију.
December 7, 2017