Back to Question Center
0

Семалт: Који је најефикаснији начин за скривање садржаја са веб странице?

1 answers:

Чишћење података је процес издавања садржаја са веб локација коришћењем посебних апликација. Иако чишћење података звучи као технички израз, лако се може извршити помоћу практичног алата или апликације.

Ови алати се користе за извлачење података који су вам потребни са одређених веб страница што је брже могуће. Ваша машина ће обављати свој посао брже и боље јер се рачунари могу препознаје у само неколико минута без обзира колико су велике њихове базе података.

Да ли сте икада требали поправити веб страницу без губитка садржаја? Ваша најбоља опклада је да извадите сав садржај и сачувате је у одређеном директоријуму - how much money does a commercial real estate appraiser make. Можда вам је све што је потребно апликација или софтвер који узима УРЛ веб странице, отвара сав садржај и чува га у унапред одређеном директоријуму.

Овде је листа алатки можете пробати да пронађете ону која одговара свим вашим потребама:

1. ХТТрацк

Ово је оффлине алатка за претрагу која могу срушити веб странице. Можете га конфигурисати на начин на који треба да повучете веб страницу и задржите његов садржај. Важно је напоменути да ХТТрацк не може снизити ПХП јер је код на серверу. Међутим, он се може носити са сликама, ХТМЛ-ом и ЈаваСцриптом.

2. Користите "Саве Ас"

Можете користити опцију "Сачувај као" за било коју страницу странице. Сачуваће странице са готово свим медијским садржајем. Из претраживача Фирефока, идите на Алатку, а затим изаберите Информације о страници и кликните на Медији..Наћи ће вам попис свих медија које можете преузети. Морате га проверити и изабрати оне које желите извући.

3. ГНУ Вгет

Можете да користите ГНУ Вгет да бисте ухватили целу веб локацију у трепћу ока. Међутим, овај алат има мањи недостатак. Не може да анализира ЦСС датотеке. Поред тога, може се носити са било којим другим фајлом. Преноси датотеке преко ФТП, ХТТП и ХТТПС.

4. Једноставан ХТМЛ ДОМ анализатор

ХТМЛ ДОМ Парсер је још једна ефикасна алатка за оштрење која вам може помоћи да сакупите сав садржај са ваше веб локације. Има неке блиске алтернативе треће стране попут ФлуентДом, КуериПатх, Зенд_Дом и пхпКуери, који користе ДОМ уместо Стринг Парсинг.

5. Сцрапи

Овај оквир се може искористити за брисање целокупног садржаја ваше веб странице. Обратите пажњу на то да очвршћивање садржаја није његова једина функција, јер се може користити за аутоматско тестирање, праћење, руковање подацима и претраживање путем веба.

6. Користите команду која је понуђена испод да бисте извукли садржај ваше веб локације пре него што га извучете:

филе_пут_цонтентс ('/ соме / дирецтори / сцрапе_цонтент.хтмл' филе_гет_цонтентс ('хттп://гоогле.цом'));

Закључак

Требали бисте покушати сваку од горе наведених опција, јер сви имају своје јаке и слабе тачке. Међутим, ако морате да извадите велики број веб локација, боље је да се позовете на стручњаке за скраћење веба, јер ови алати можда неће моћи да се баве таквим количинама.

December 7, 2017