Back to Question Center
0

Шта могу учинити са мојим производима на Амазон.цом за напредак у рангирању?

1 answers:

Када је у питању преузимање непобједивог новчана предност на Амазон.цом и рангирању олова са дуготрајним напретком, тајна формула успјеха је обухваћена претраживањем производа уживо корисницима. Мислим да је то да останете испред игре на Амазон.цом са рангирањем који ће се видети на врху тржишне мердевине - све што вам је потребно је у потпуности оптимизирати своје листе производа - windows vps europe. Али трик је у томе што имате све што треба да урадите, требало би да знате шта тачно и где се конкретно ради сваки пут када испоручујете било какву измену листе. Ево како то можете учинити - користите следећи кратки водич да бисте добили прави фокус од самог почетка, без губитка чак ни минута од вашег драгоценог времена или најмањих резервних напора.

Оптимизација огласа на Амазону

Ако сте већ добро играли са Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО), морате га имати самоумљиво - као врхунски обучени СЕО-и кажу да је садржај увијек краљ. Мислим да је вероватно било који текстуални садржај који сте нашли на Вебу управо оно што обично чини успешну оптимизацију за потребну бољу онлајн видљивост. И сваки исправно оптимизовани садашњи садржај произилази из мудре употребе и праве поставке главних циљних кључних ријечи. Дакле, ако желите да видите своје добро оптимизоване листе на Амазон.цом и ваше рангиране добитке рођене с сребрном кашиком - руковање детаљним истраживањем кључних речи требало би да буде ваш корак један корак тамо.

Истраживање кључних речи

Дакле, да се суочимо са тим - избор добро дефинисаног кључног реда је изузетно важан како би се ваши огласи продавали Амазон.цом на врху претраге уживо купца. Због тога за извођење истраживања кључних речи заиста корисно и не трошем превише времена, препоручујем да користите један од сљедећих алата за претрагу: Гоогле планер за кључне речи (лијепо почните са добрим старим класицима који долазе бесплатно и прилично добро изгледају за сљедећи Паи-Пер -Кликните на кампању), као и на Мерцхант Вордс, АМЗ Трацкер, Сцопе и КеивордТоол.ио (само изаберите први који вам највише одговара, јер је свака алатка поуздана и употребљена ).

Каква разлика?

Зашто бисте започели посебно помоћу Алатке за планирање кључних речи од стране светског претраживача и тек онда наставите са узимањем још једног, конкретније прилагођеног помоћника кључних речи? Једноставно зато што када је реч о <а хреф = "Амазон..цом "> Амазон.цом и његов алгоритам рангирања, постоје две кључне кључне речи и скривене кључне речи

 • Примарне кључне речи - треба да се приказују директно на једноставан начин, на пример у насловима производа, описима, тачкама о производу итд.
 • Скривене кључне речи - не постоји приговор категорија кључних речи живи у позадини амазонског тржишта.Када су невидљиви како правим купцима, тако и претраживачима, скривене кључне речи и даље раде своју ријеч и помажу у томе да ваши листови производа буду добро рангирани. Најчешће, то укључује типичне синониме, различите примјере продаваца сленгова, а понекад чак и сврсисходно погрешно написаних речи, који су постали широко употребљени као индустријски жаргон - стога и зато ова категорија кључних ријечи није вјероватно укључена, на примјер, у званичне наслове.

Листинг Анатоми на Амазон.цом до Д

Када је ваш главни базен одабраних кључних ријечи спреман, вријеме је да имате све на свом мјесту са детаљима о производу. И примарна структура листе производа производа коју ћемо оптимизирати увијек се састоји од истог скупа основних елемената. С обзиром на то да су намијењени да буду засићени главним циљним кључним ријечима - прије свега - овдје је оно што је потребно вашој прецизној пажњи тамо.

 • Наслов огласа који обухвата главни предмет уговора о продаји.
 • Буллет Поене које пружају чист и јасан опис производа и користе препоруке.
 • Опис производа који заправо представља детаљнију верзију Буллет Тачака.
 • Главне слике подржавају сваки производ како би пружиле корисну визуелну причу за живе купце.

Савјети за оптимизацију за Амазон.цом Промоција рангирања

Назив

наслов вашег производа је највероватније најважније место тамо где треба бити уграђен што је могуће више примарних кључних речи. Међутим, обратите пажњу на то да никада не бисте требали имати листу производа упакованих са кључним ријечима. Дакле, како би се уверило да ваша наслова производа има смисла, направите двоструку проверу да ли је све у складу са следећим критеријумима:

 • Поставите главне кључне речи ближе почетку у опадајућем редоследу важности.
 • Назив производа дужина је дозвољена до 200 знакова..Стога је на вама само одлучити колико дуго би било.
 • Свако прво слово сваке насловне ријечи треба увијек бити капитализовано.
 • Бројеви се требају записати бројевима (нпр. 100 ће бити у реду, а стотину - уопште не).
 • Док стандардни подаци о мерама испоруке обично долазе по дефаулту, величина производа никада не би требала (наравно, осим ако то није заиста релевантна и неопходна карактеристика).
 • Скоро исту ствар је у одређивању боје - нема потребе да је наведите за све производе, само за оне предмете који су.

Буллет Поени

Можда сте већ упознати са тим, али ћу и даље да ставим кратку листу препорука - ради потпуности. Дакле, када једном кликнете на било коју листу производа на тој гомили тржишта - и директно се спустите на одељак веб странице са стрелним тачкама. На основу Амазон.цом смерница за рангирање, обратите пажњу на следеће препоруке приликом одабира које тачке за метак би вам најбоље одговарале:

 • Списак стрелних тачака треба да буде изграђен уз помоћ практични подаци и ништа друго.
 • Остала описна информација мора бити само од основне важности.
 • Наведите главне карактеристике производа и користи на кратак, чист и концизан начин.

Опис производа и слике

Скоро све о опису производа и оптимизацији слике је самообјашњиво. Зато ћу вам показати само кратак резиме најодложенијих налаза и МУСТ имати тачке наглашавања:

 • Опис производа - богат кључним речима, намењен је бити јединствен. Одговарајући на главне тачке болова купаца, идеални опис производа треба да обухвати све податке који су наведени у потпуности и у потпуности.
 • Слике производа - једино ограничење је што Амазон дозвољава сваку листу производа да буду уграђени са не више од девет додатних фотографија. Вероватно је то неупотребљив, али и даље препоручујем да узмем у обзир нарочито паковање, начин живота, као и производе за свакодневну употребу - и готови сте.
December 6, 2017