Back to Question Center
0

Семалт: Сидро врсте текста о којима треба знати

1 answers:

У раним данима оптимизације претраживача вебмастери су пронашли да кориштењем кључних речи у линковима и као сидрени текст би помогли њиховим ранијим положајима у претраживачима. Гоогле не може ручно да проверава садржај свих веб локација, тако да зависи од тих сигнала да би повећали или смањили рангирање веб странице.

Франк Абагнале Семалт Менаџер успеха купаца је примијетио да је, баш као и различита СЕО тактика и пракса, сидро текст постао суштински дио пословних веб страница.

Текст сидра и ажурирање пингвина:

Пенгуин 2.0 се увек расправља у СЕО заједницама и друштвеним медијима, и постао је озлоглашен јер се фокусира на сидро текстове - reliable vps providers. Још у 2016. години Гоогле је девалвирао повратне линкове сајтова који су користили многе промотивне кључне речи као сидро текстове и поставили своје везе на нежељене веб странице. Овде смо разговарали о седам врста сидреног текста којим треба избјећи да спречите заставу Гооглеа.

1. ЕМД користе до 60% одговарајућих сидара без пенала:

Неке веб странице, са брендом или доменом као новцем, имају до шездесет процената одговарајућих сидра, а најбоље је то што сидра неће довести до пенала претраживача.

2. Не-ЕМД користе 1 до 3% одговарајућих сидара:

Безбедно је рећи да не-ЕМД користе само један до три посто одговарајућих сидра. На пример, ако се циљана кључна реч "новац" разликује од имена марке или домене, број одговарајућих сидра може бити испод или једнако три одсто. Већина локација имплементира стратегију диверсификације на бољи начин; за то мешају циљане кључне речи са фразама и синонима. Због тога, бројеви делимично одговарајућих сидра, дугих кључних кључева и сидра са синонима повећавају се на педесет одсто на интернету. Алтернативно, када се бренд и домен не подударају са кључном речјем "новац", проценат улазних веза као сидрости ће бити један до седам процената..

3. Голи УРЛ се често користи као сидро:

Сигурно је напоменути да се број голих УРЛ-ова са сидреним текстом повећава из дана у дан. Велики број (20-40%) голих УРЛ-ова су коришћени од стране вебмастера и блогера и препознати су као познати брендови, као што су намецхеап.цом (45% УРЛ адреса у сидри), смокинг-цессатион.цом (95%) и хотелс.цом (више од 50%).

4. Недерзивни сидри су оскудни:

Број не-описних сидра се креће само од два до пет посто

5. Сидра на другим језицима су мала врста:

Број кључних речи на другим језицима, осим енглеског, креће се од 0,3% до 0,7% по бренду или домену.

6. Бренд или хибриди кључних речи:

Брендови и хибриди кључних речи могу се користити да би се избегла застава Гоогле. Уверите се да је бренд који изаберете јединствен и импресиван.

7. Имаге линкови и оптимизирани алт текст:

алт текст у вашим линковима слика је један од главних фактора рангирања. Често га користите како бисте осигурало видљивост вашег сајта на интернету.

Доња линија:

Ови подаци показују како да дистрибуирају текст сидра у разним нишама. Можете користити било који од ових метода како бисте избегли Гоогле казне и учинили ваше СЕО стратегије стабилнијим него раније.

November 29, 2017